Zondag 19 november PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen, kom jij ook kijken? Al ruim 50 aanmeldingen..

Activiteiten — Gepubliceerd op 09 november 2017 00:00

Koploper in Eredivisie Vrouwen PSV Vrouwen is op dit moment trotse koploper in de Eredivisie Vrouwen. Het team speelt zondagmiddag 19 november om 14.30 uur het thuisduel tegen Ajax Vrouwen. Een heuse topper die garant staat voor strijd en spanning. Kom jij PSV Vrouwen op De Herdgang aanmoedigen?

Reis met BBA Tours

In samenwerking met vervoerspartner BBA Tours wordt de succesvolle buscombi voor verenigingen weer georganiseerd.
Voor slechts € 7,50 per lid kun de topper PSV - Ajax bezoeken, inclusief busvervoer vanuit woonplaats. (LET OP: OPGAVE TOT 12 NOVEMBER)

Er is voor alle kinderen een lekkere verrassing (geregeld door Fam. Nouwen) en na de wedstrijd is er volop gelegenheid om met Aniek en haar teamgenoten op de foto te gaan en handtekeningen te scoren.

We hebben al ruim 50 personen die mee gaan.. Dus geef je snel op, het beloofd een heus voetbalfeest te worden!