Welkom voor 16 nieuwe leden

Activiteiten — Gepubliceerd op 09 juli 2018 00:00

Zaterdag 7 juli zijn in De Basis met nieuwe jeugdleden van SV Deurne welkomstgesprekken gevoerd. Om 11:00 uur werden door Theo Goossens, Jos van Tartwijk en Kees Adriaanse de jongste nieuwe leden verwelkomd met koffie, thee en fris. Later is ook nog John Verhees aangesloten.

Er is besproken wat SV Deurne de nieuwe leden van de club te bieden heeft, maar ook wat de SV Deurne verwacht van de nieuwe spelers en hun ouders.

Het was verder interessant om te horen wat de eerste ervaringen met de club zijn. Iedereen heeft heel veel zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen, maar daarvoor moeten we nog wachten tot na 20 augustus.

Er zijn nog bijna 20 nieuwe leden die verhinderd waren. Zij zullen worden uitgenodigd voor eind augustus.

Van harte welkom aan: Dries, Milan, Willem, Koen, Julian, Jazz, Aeden, Len, Bas, Manou, Thijn, Evy, Gerard, Jorg, Hamza en Youri!

Kees Adriaanse

Namens de commissie Welkom