Wedstrijdverslag Venray-Deurne

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 15 mei 2017 00:00

SV Deurne begon aan de wedstrijd met enkele mutaties ten opzichte van de laatste wedstrijd, Stan Respen en Stefan van de Werf werden gespaard. Ondanks dit startte het team van SV Deurne zeer voortvarend en stond na 4 minuten spelen reeds met 2-0 voor door 2 doelpunten van Ruhenry Martina.

Na een domme overtreding van Luwawa vlak bij de cornervlag volgde een wel heel snel gegeven rode kaart mede door toedoen van Venray spelersbegeleider Edward Linskens die door zijn overdreven vragen om een rode kaart wel erg snel gehoor vond bij de scheidsrechter. Dit vormde echter geen obstakel voor Ruhenry Martina en het team, want hij scoorde zijn hattrick na 38 minuten na een fantastische lob van de afscheid nemende Stan Versleeuwen. Helaas echter scoorde Venray in de blessuretijd van de eerste helft de 3-1. 

Na de pauze kwam Venray met enkele wissels wel heel geladen uit de kleedkamers en stond het na doelpunten in minuut 52, 58 en 60 reeds 4-3 voor de thuisclub. Na het wisselen van de afscheid nemende spelers Stan Versleeuwen en Dennis Groen  en een tweede gele kaart (rood) van een Venray verdediger, scoorde Stefan van de Werf nog de 4-4 terwijl de scheidsrechter verzuimde om voor penalty te fluiten na duidelijk vasthouden in het strafschopgebied. Zo kregen beide teams nog enkele hele goede kansen, echter waren beide keepers alert en bleef de stand steken op 4-4, waar beide teams wel vrede mee konden hebben. Na de wedstrijd namen de spelers nog afscheid van Frank Weijers en zijn assistent met het aanbieden van enkele fotocollages. 

Helaas was dit de laatste officiële wedstrijd van ons vaandelteam dit seizoen en moeten de supporters het doen met het aanmoedigen van Jong Deurne in de nacompetitie die 28 mei begint. 

 Jan Brands

« ga terug