Wedstrijdverslag SV Deurne JO17-1

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 26 oktober 2017 00:00

V.V. Gemert JO17-2 - SV Deurne JO17-1 1-4 (1-1)

SV Deurne JO17-1 moest door het jubileumweekend van een week eerder afgelopen zaterdag aantreden in en tegen Gemert. Door o.a. een volle ziekenboeg: Lars (pols), Redwan (knie) en Youran (enkel) en Youri die met vakantie was moesten we het gaan doen met 10 man van onszelf aangevuld met Rens Honings van JO15-1. Ieder nadeel heeft zijn voordeel: iedereen kan, mits hij niet geblesseerd raakt of een rode kaart pakt, een hele wedstrijd spelen!

Deurne begon rommelig aan de wedstrijd, maar Stijn kon al snel profiteren van een foutje in de opbouw van Gemert in hun eigen strafschofgebied, 0-1. De eerste helft zette zicht voort als een open wedstrijd, twee teams die opzoek gingen naar doelpunten. Omdat Deurne gedurende de eerste helft slordig aan de bal bleef en de restverdediging niet helemaal op orde had kon Gemert een aantal keer gevaarlijk worden. Zo ook een kwartiertje voor rust toen een middenvelder van Gemert net buiten de zestienmeter de bal schoot richting Tim, de bal werd van richting veranderd en verdween kansloos achter Tim, 1-1.

Na de rust ging het een stuk beter voor de blauw-witte. Deurne creëerde een veldoverwicht en Gemert kon eigenlijk niks anders meer dan verdedigen. Nahil, opgesteld als middenvelder, zag al snel na de thee een gaatje in de verdediging en besloot daarin te rennen, dit werd gezien door Wesley en op het juiste moment meegegeven. Nahil bleef koel en schoof de bal langs de keeper, 1-2.
Even later maakte Gemert een metertje of 20 links van het strafschopgebied een overtreding op Nahil. Daan ging achter de bal staan en trapte keurig de 1-3 tegen de touwen. Het verzet was nu ook echt gebroken aan de zijde van Gemert. Deurne schakelde jammer genoeg 1 of 2 versnellingen terug. Na een fantastische aanval maakte Deurne nog de 1-4: Yur speelde een vallende bal op de spits Stijn die de bal vasthield en door speelde op Rens die als rechtsbuiten op stoom lag en voor kon trekken waardoor Gracjan de bal voor het intikken had.

Jammer dat JO17-1 zijn voet van het gaspedaal afhaalde na de 1-3, maar boekte toch een prima en meer dan verdiende overwinning op Gemert.

Komende zaterdag speelt SV Deurne JO17-1 om 15:00 uur een thuiswedstrijd tegen S.V. Brandevoort JO17-1.

1. Rhode JO17-1                    4        4       0       0        12
  2. Bruheze JO17-1                 4        4       0       0        12
  3. Boekel Sport JO17-1          4        3       1       0        10
  4. SV Deurne JO17-1             3        3       0       0         9