Wedstrijdverslag Rhode 2 - Sv Deurne 2

Verslagen — Gepubliceerd op 13 oktober 2017 00:00

Afgelopen zondag reisde Jong Deurne met 16 man sterk naar Sint-Oedenrode. Rhode dat nog geen punten had verloren en dus goed begonnen was aan deze competitie. Jong Deurne had dus als opdracht dit te gaan verbreken en 3 punten mee terug te nemen. Het hoofdveld lag er zeer goed bij dus was klaar voor de wedstrijd.

De eerste helft was erg mager van beide kanten. Er werd weinig gecreëerd en er was weinig spektakel. De rust zou wat meer energie in de wedstrijd moeten brengen. Een afgeslagen corner in de 65ste minuut belande aan de zijkant in de voeten bij Ruben. Hij gooide de bal voor en Daan geven wist met zijn hoofd de bal in het doel te werken. Het stond 0-1 voor een aantal seconde maar helaas stond de grens met de vlag in de lucht en werd de goal niet geteld.

Een crusiaal moment omdat er In de 70ste minuut een vrijetrap werd versierd op de helft van Deurne. De bal werd richting de tweede paal gegooid en hier ingekopt door een speler van Rhode. 1-0 was de stand met nog 20 minuten te gaan. Deurne probeerde meer vooruit te spelen en meer druk te zetten. Er werd kort voor tijd nog een extra spits bij gezet in de vorm van Frank. Dit resulteerde in ruimtes achterin waar Rhode helaas we wat mee kon doen. een snelle uitbraak, twee tegen 1, afleggen voor de goel en de 2-0 was een feit. Helaas mocht het niet baten vandaag.

Er werd voor elkaar gevochten en dat nemen we mee naar de volgende wedstrijden. Aanstaande Zondag 15 oktober om 10:30 Jong Deurne – Wittenhorst 2 op sportpark de Kranenmortel.

Opstelling Jong Deurne: (Dirk, Yheferzon, Jorgen, Frank, Maarten, Daan G, Anton, Lars, Ruben, Luc, Ruhendrey) Wissel: (Daan, Juan, Sam)