Wedstrijdverslag Deurne 2 – Venray 2

Verslagen — Gepubliceerd op 27 september 2017 00:00

De 2 degradanten van afgelopen siezoen Deurne 2 en Venray 2, komen tegen elkaar te staan. Venray is gedregadeerd door directe degradatie en Deurne doormiddel van de nacompetitie.

De temperatuur is 7 graden zondag 24 september, met mistig weer.

In het lokaal werden eerst de pasjes grondig gecontroleerd, daar kwamen enige misverstanden door met de rugnummers.

De wedstrijd begon om 11:00, de eerste vijftien minuten waren saai omdat beide teams afwachtend speelden. Misschien kwam het doordat het de eerste competitiewedstijd was. Na vijftien minuten kwam het spel een beetje los en werd het eerste schot op goal door deurne genoteerd, helaas geen doelpunt. Venray was in de beginfase de bovenliggende partij waarbij ze een handjevol kansen creërden.

Maar ineens was er in de 21e minuut een mooie actie aan de zijkant van Deurne, de bal wordt voor gegooid en de keeper probeert de bal weg te werken maar dat mislukt en de bal eindigd in de voeten van Haris Morris Bangura en die schiet de bal binnen. 1-0 voor SV Deurne.Deurne werd wat brutaler en kwam meer in het spel voor in het 2e stuk van de eerste helft.

In de rust werd er niemand gewisseld aan beide kanten, Venray begon weer sterk aan de wedstrijd en scoorde ook al snel in de 2e helft ( 51e minuut ) de gelijkmaker door de nummer 15 van Venray. Na de gelijkmaker van Venray begon Deurne toch de overhand te nemen in de wedstrijd. Maar toen gebeurden er iets vreemds de doelpuntenmaker van Deurne, Haris Morris Bangura krijgt een gele kaart, en wordt er 10 minuten van af gestuurd, terwijl dat helemaal niet mag in deze klasse ( 1e klasse B ). Dus Deurne moest 10 minuten met 10 man gaan spelen. Toch creërde Deurne kansen en speelden met flagen goed voetbal.

In de 87e minuut wordt er een overtreding gemaakt door venray op 20 meter van het doel af. Job Steeghs gaat achter de bal staan. Het staat op dat moment nog 1-1 in de 87e minuut en het is altijd belangrijk om de eerste wedstrijd van de competitie te winnen. Job neemt een aanloop en schiet de bal mooi het doel van Venray en het staat ineens 2-1 voor Deurne met nog maar 3 minuten officiele speeltijd.

Daarna ging Deurne zoals elk team zou doen erg defensief spelen alles naar voor schieten en weg is weg. Maar daardoor krijgt Venray nog één aanval. In de 90e minuut via de linker kant wordt de bal diep voorgegooid bij de 2e paal waar de rechts buiten van Venray staat om hem binnen te tikken. Daardoor kwam de stand weer op 2-2 terecht. En bijna meteen na de aftrap van Deurne klinkt het eindsingaal,,

Opstelling deurne: (Alex, Yheferzon, Job, Jorgen, Maarten, Daan G, Haris, Ruben, Stijn, Pieter, Juan. ) Wissel: ( Frank, Daan, Dirk, Luc, Chiel, Lars, Luc )