wedstrijdverslag Deurne 2- Nulandia 2

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 06 december 2017 00:00

Een wedstrijd tussen twee directe concurrenten die snel beslist zou zijn.

Deurne 2 was 3 december te gast op het sportpark van Nulandia, aan de ranglijst te zien zou het een spannende wedstrijd worden. Echter, spannend was het laatste superlatief dat van toepassing op deze wedstrijd zou zijn. Een wedstrijd die later dan het normale tijdstip van 11 uur begon, zou figuurlijk gesproken eerder dan 90 minuten afgelopen zijn. In het begin van de wedstrijd kwam Deurne niet aan spelen toe en gaf het een voorzichtige indruk, hierop antwoordde Nulandia met een strakke schuiver in de rechterbenedenhoek (0-1). Niet veel later werd een afvallende bal op het middenveld opgevangen door een speler van Nulandia, die uithaalde van een meter of 30. De bal verdween via de paal achter de goalie van SV Deurne (0-2). Ook voor de 0-3 en de 0-4 werd even later getekend door Nulandia. In de 35ste minuut beging Huub een kopduel waarna hij naar neerkwam en het veld moest verruilen voor een plek op de bank en een pak koelijs. Dit resulteerde in een vroege invalbeurt voor de gretige Luc van Nunen. Enkele ogenblikken later viel de spits van Deurne, Luc Vijfeijken uit. Jesse mocht binnen de lijnen voor de tweede geblesseerd uitgevallen speler van de uitploeg. Net voordat het rustsignaal klonk, tekende Harris voor Deurne via een aangeraakt afstandsschot nog voor de 1-4. Nulandia zorgde echter in een oogwenk weer voor de 5de goal van de thuisploeg waardoor een ruststand van 1-5 op het scoreboard stond.

Deurne kwam gedecideerd uit de catacomben en liet in het begin van de tweede helft beter spel zien dan in de 1ste helft. In de 60ste minuut werd Stef gewisseld voor Willem. Het verzet van Deurne bracht helaas geen soelaas en werd gebroken doordat Nulandia tekende voor de 1-6. Daarna maakte Pieter zijn rentree en verliet de scorende Harris voor hem het veld. Een kwartier voor tijd belandde de bal wederom in het doel van Deurne (1-7) en in de 83ste minuut kon de bal voor de laatste keer op de stip (1-8). De ploeg van Daniel Voigt verliet verslagen en vol ongeloof het veld nadat de scheidsrechter voor het laatst op zijn fluit gefloten had.

Volgende week speelt Deurne thuis tegen HVCH om 11:00.