Vrijwilligers gezocht voor de KNVB Bekerfinales bij SV Deurne

Activiteiten — Gepubliceerd op 14 april 2018 00:00

SV Deurne vindt het geweldig dat zij dit jubileumjaar door de KNVB gevraagd is 4 bekerfinales van amateurs in Zuid II te mogen organiseren. M.n. de wedstrijd tussen de eerste elftallen van Zuid II op 10 mei wordt een geweldige wedstrijd met waarschijnlijk meer dan 1.500 toeschouwers. We kunnen SV Deurne met elkaar een flinke boost geven en ons mooie sportpark en sfeer profileren.

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die als steward de begeleiding willen doen van de bezoekende verenigingen. Je bent de gastheer of gastvrouw van SV Deurne en maakt het de supporters/gasten naar de zin.

Op 10 mei start het draaiboek om 11:00 uur en verwachten we de eerste supporters al om 12:00 uur. We verwachten op deze dag ca. 1.500 tot 2.000 enthousiaste supporters/gasten. De bekerfinale begint om 14:30uur. Deze eerste dag eindigt om ca. 17:00 uur, waarna we gezamenlijk enkele consumpties met een hapje zullen nuttigen op de goede afloop.

Op 3 juni start het draaiboek om 10:00 uur en beginnen er twee wedstrijden om 11:00uur. Om 14:30uur start de laatste bekerfinalewedstrijd. We verwachten verspreid over de dag ca. 500 gasten. Deze tweede dag eindigt om ca. 17:00 uur, waarna we gezamenlijk enkele consumpties met een hapje zullen nuttigen op de goede afloop.

Wil je er samen met SV Deurne een leuke dag van maken dan kun je jezelf opgeven bij: Eric Verhoeven
info@ericverhoeven.eu
tel: 06-25022354