Update 4e Feestweekend 09 & 10 juni!

Activiteiten — Gepubliceerd op 09 mei 2018 00:00

Penaltykoning(in) van Deurne | Legendarisch voetbalmoment | Feest van herkenning | Deurnese Beloften, onze toekomst!

Wie is de Penaltykoning of koningin van Deurne?

Zaterdag 09 juni kan iedereen vanaf 15 jaar meedoen aan het Penaltytoernooi van SV Deurne. Iedereen kan meedoen, man en vrouw, jong en oud, groot en klein, goede of minder goede conditie, junior of veteraan, als je maar een penalty kunt nemen! D’r in da telt! Het toernooi bestaat uit poulewedstrijden gevolgd door finalewedstrijden. Een wedstrijd duurt max 15 minuten en bestaat uit het nemen van 2 x 5 penalty’s per team. Het team met de meeste gescoorde punten wint het toernooi. Diegene met de meest gescoorde penalty’s mag zich een jaar lang Penaltykoning of koningin van Deurne noemen. Geef je snel op met een team (ten minste 5 spelers, waarvan 1 keeper) door een mail te sturen naar activiteiten@svdeurne.nl met vermelding van je teamnaam en de namen & leeftijden van de teamleden. Wil je wel meedoen maar heb je geen team, meld je dan toch aan! Het belooft een mooie en gezellige dag te worden met na afloop een BBQ en de prijsuitreiking natuurlijk.

Wat was jou legendarische voetbalmoment?

SV Deurne heeft met haar 75 jaar een rijk verleden. Vele bijzondere verhalen zijn er te vertellen met successen in alle geledingen van de vereniging. Voetbal vermaakt, verbindt en er ontstaan vriendschappen voor het leven op het veld! Één hoogtepunt van hoog niveau in de historie van onze SV èn legendarisch is het kampioenschap in de Hoofdklasse B in het seizoen 2007-2008. Ken jij de spelers van het 1e elftal uit die periode nog allemaal? Op zaterdagmiddag 09 juni kun je het nog eens meebeleven. We gaan terug in de tijd en het complete eerste elftal uit die periode met o.a. Guido Budziak, Bart van Schijndel en captain Jeroen van Oosterhout speelt nog eens de legendarische wedstrijd tegen het toenmalige 1e elftal van VV Gemert (oa met de gebroeders Van Dijk), ook bijna voltallig. Niet alleen in de competitie, ook in de beker was Gemert een meer dan geduchte concurrent. Mooi dat de band tussen beide teams nog steeds goed en warm is. Op zaterdag 09 juni om 16.00u is de aftrap. Kortom het moment om legendarische spelers in actie te zien en herinneringen op te halen! Binnenkort volgt er nog meer ‘legendarisch’ nieuws.

Feest van herkenning!

De afgelopen week zijn er al diverse mooie, oude elftalfoto’s geplaatst op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/svdeurne/. Kijk er eens naar, wie weet herken jij nog oud-collega-voetballers!? Is ’t niet fantastisch om oude voetbaltijden te her(be)leven en teams weer bij elkaar te brengen tijdens onze reünie op zaterdagavond 09 juni in De Basis? Wij zijn op zoek naar oud-leden, oud-trainers, oud-leiders en oud-vrijwilligers met wie we voetbalverhalen willen ophalen. Heb je nog oude elftalfoto’s van SV Deurne elftallen, post ze op onze Facebook-pagina met de namen van de spelers erbij. Of stuur de foto met namen naar info@svdeurne.nl en wij doen dat voor je. Zaterdagavond 09 juni is iedereen uitgenodigd voor onze feestavond met reünie èn staat iedereen als vanouds in De Basis!

Deurnese Beloften hebben de toekomst

Nadat we op de zaterdag oude tijden hebben herbeleefd, kijken op zondag 10 juni naar de toekomst. We sluiten het 75-jarig jubileumjaar af met een 7-tegen-7 mix toernooi voor de jongste jeugd (tot en met 14 jaar). Alle jeugd mag meedoen, ook broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnen. Je hoeft zelf geen team samen te stellen, dat doen wij voor je. Er wordt gespeeld in 2 categorieën; JO8 t/m JO10 en JO11 t/m JO15. Je wordt ingedeeld in mixed teams, de teamsamenstelling wisselt per speelronde en de individuele speler met de meeste punten wint het toernooi. Door deze spelvorm kan iedereen van hele jonge tot de wat oudere jeugd, ongeacht zijn of haar spelniveau, het toernooi winnen! Fair play in optima forma! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar sannefransen@hotmail.com vermeld hierbij de naam en de leeftijd.

Tot 9 en 10 juni.

Organisatie Team 4e Feestweekend