Transfernieuws: Thijs Matheij keert terug bij SV Deurne!

Overig nieuws — Gepubliceerd op 02 juni 2017 10:00

SV Deurne versterkt haar selectie met Thijs Matheij (25 jaar). De leraar basisonderwijs-in-opleiding volgde een groot deel van zijn jeugdopleiding bij SV Deurne (2 jaar SJVV, 2 jaar Helmond Sport en 5 jaar SV Deurne), waarna hij als 1e jaar senior uitstroomde naar SJVV. Thijs is een echte buitenspeler en kan zowel op links als rechts uit de voeten.

"Het 1e elftal van Deurne was op dat moment enorm sterk en ik zag mezelf op dat moment beter ontwikkelen bij een 1e elftal elders in de regio', aldus Matheij. 

Na 5 seizoenen bij SJVV, met daarbij mooie successen (kampioen 5de klasse en jaar later promotie naar de 3e klasse), is Thijs toe aan een volgende stap. "Voor mij is SV Deurne dan ook een logische keuze. Ik heb ervaring opgedaan in het seniorenvoetbal, ben een slimmere speler geworden en nu toe aan een uitdaging op een hoger niveau". 

De komst van Matheij past in het beleid van SV Deurne. Rick de Rooij namens het Team Technische Zaken van de Deurnese Eersteklasser: "Thijs was in de jeugd een talentvolle speler en we zijn hem blijven volgen de laatste jaren. We zijn dan ook erg blij dat deze Deurnese jongen terugkeert. Dat is wat we graag willen! Het is fijn om te ervaren dat deze oud-spelers daar ook voor openstaan. Een teken dat we op de goede weg zijn".

SV Deurne en haar supporters heten Thijs warm welkom en wensen hem veel plezier en succes bij onze blauwwitten.

« ga terug