Transfer nieuws vanuit het bestuur!

Overig nieuws — Gepubliceerd op 09 augustus 2017 00:00

Vanaf 1 juli 2017 wordt Jelle van der Steen de nieuwe aanvoerder pr & Communicatie.

Koen Martens gaat na 3 jaar deze taak verruilen voor een coordinator rol junioren-senioren binnen het team TZ. Koen, alvast bij deze een dank je wel voor de fantastische bijdrage binnen je team.

Met veel enthousiasme gaat Jelle met het bestaande team, en wellicht met enige uitbreiding aan de slag; “Voor mij is dit werk niet nieuw, ik ben nl al meerdere jaren werkzaam binnen de communicatie vanuit mijn bedrijf www.itsmartonline.nl.

Ook ben ik mede-eigenaar van 4-skills waar we voetbalclubs begeleiden en de technische commissie, staf, trainers, keepers en voetballers opleiden www.4-skills.nl.

Wellicht hebben jullie mij wel eens op het voetbalveld gezien, als fanatiek supporter, sponsor van SV Deurne of in het verleden als trainer van jeugdteams."

Lijkt het je leuk om te helpen en/of heb je goeie ideeen dan hoor ik dit heel graag! jelle.steen@hotmail.com