Trainingen aan juniorenelftallen door spelers SV Deurne 1.

Activiteiten — Gepubliceerd op 09 november 2017 20:00

Verspreid over dit seizoen zullen gedurende drie weken de junioren van SV Deurne gasttrainingen ondergaan door spelers van SV Deurne 1. Behalve de elftallen die al een trainer hebben die speler is van SV Deurne 1. Voor hen blijft alles hetzelfde.

Zo zag ik op woensdag 8 november 2017 de training van Joost Bukkems voor SV Deurne onder 11-3. Ik heb genoten van het elftal en de spelers. Het was een goede wisselwerking. Joost liet bij aanvang de spelertjes rondjes rennen. Hij maakte na afloop het grapje; “Zo hard lopen we bij het eerste nooit!”

Er waren ook oefeningen die ze anders nooit deden. Zoals het dribbelen met de bal en als Joost een fluitsignaal gaf moesten ze van bal verwisselen.

Joost gaf de spelertjes veel plezier in de training. Hij benaderde ze op een positieve, opbouwende manier en zorgde op een speelse wijze dat de spelertjes plezier ontspannen waren. Hij sloot de training af met de opmerking dat ze allemaal goed getraind hadden.

Isa en Lynn vertrouwden mij daarna toe dat Joost en Harm hun favoriete spelers zijn bij SV Deurne 1. Joost kent spelertje Evy al vanaf haar babytijd. Evy ziet Joost als een soort oom. Tijn die ik ook interviewde noemde Maarten Vos als zijn favoriete speler van SV Deurne 1. Isa, Lynn en Tijn gaan wel eens naar het eerste kijken, mogelijk wordt dit in de toekomst meer. Het elftal kent drie meisjes, de rest zijn jongens.

Volgens trainer Maarten van de Kerkhof is dit een goeie stimulans voor de junioren als ze getraind worden door spelers van SV Deurne 1. Ook leuk voor het geval dat de spelertjes naar het eerste gaan kijken op zondag en dan de speler op het veld zien staan waar zij een gasttraining van hebben gehad.

De resultaten van SV Deurne onder 11-3 vallen op dit moment niet mee maar ze hebben een superfijn team en hebben onder elkaar veel lol.

Tijn, Evy, Isa en Lynn, ik vond het superfijn om jullie te interviewen. Bedankt hiervoor!!!! Joost bedankt voor de training.

« ga terug