The Battle of the Peel; een groot voetbalfeest.

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 05 november 2017 00:00

SV Deurne 6 voetbalde uit tegen Racing Boys 1. Bij Racing Boys 1 speelden veel spelers met een verleden bij SV Deurne o.a. Luuk Verhaegh, Tim van Kessel, Erik Sleegers en good old Bart van Schijndel.

SV Deurne begon goed, de eerste grote kans was voor onze ploeg. Een poosje had SV Deurne 6 een veldoverwicht maar Bart van Schijndel had zijn vizier op scherp staan in de 29ste minuut. Hij scoorde uit een pass van Dennis van Bussel vakkundig de 1-0.

Jurgen Wispelwey van Racing Boys werd voor 10 minuten van het veld gestuurd vanwege commentaar op de leiding. Binnen die 10 minuten scoorde Racing Boys tweemaal. Doelpunten van Falk Louwers en Bart van Schijndel. Het verzet van SV Deurne 6 brak.

Racing Boys 1 was gewoon een maatje te groot voor onze ploeg. Geen schande, bij Racing Boys 1 spelen spelers die in SV Deurne 1 hebben gevoetbald. SV Deurne 6 is een goed collectief zonder echte uitblinkers, Racing Boys 1 is een prima team met een paar sterspelers.

In de tweede helft breidde Racing Boys de score uit. In de 48ste minuut scoorde invaller Tim van Kessel. SV Deurne deed wat terug en scoorde de 4-1. Het mocht niet baten, de wedstrijd was beslist. Mark Struik en weer Tim van Kessel bepaalden de eindstand op 6-1.

In de kantine vloeide het bier rijkelijk met name vanwege de gehouden weddenschappen. Er is weer een nieuwe weddenschap in de maak voor de heenwedstrijd. Als ons team dan wint mogen de spelers van SV Deurne 6 de bal van de elfmeterstip op het blote achterwerk van Boet schieten. Schieten ze raak dan mogen ze nog een keer. Wint Racing Boys dan kruipt Henk Driessen in de kleedkamer met kleren aan onder de douche en mogen de spelers van SV Deurne ieder een emmer koud water over hem heen gooien.

Een waar voetbalfeest tussen twee prachtige ploegen met hele fijne spelers.

Hopelijk wordt dit een traditie.