SV Deurne Verwelkomt onze nieuwe Leden

Activiteiten — Gepubliceerd op 09 september 2018 16:40

Nieuwe Jeugdleden

Alle jeugdleden die onlangs lid zijn geworden van SV Deurne zijn zaterdag 25 augustus uitgenodigd. Zij werden in een informatief gesprek welkom geheten door Theo Goossens, John Verhees en Kees Adriaanse. Zij bespraken met de jonge voetballers wat hun eerste ervaringen waren.

Uiteraard kwamen ook de plannen voor het komende seizoen aan de orde. SV Deurne vindt het heel belangrijk dat ook de ouders worden betrokken bij de club. En het was dan ook geweldig dat in bijna alle gevallen allebei de ouders ook aanwezig waren. Ties, Jardo, Robin, Renske, Karijn, Jens, Siem, Lenn, Luuk, Stijn, Jayden, Moos, Loek, Siem, Noortje, Martijn, Danny, Sam en Thijn: Wij wensen jullie en je ouders een heel mooi voetbalseizoen!

Kees Adriaanse

Namens het bestuur van SV Deurne