SV Deurne versterkt zich met Gregory Lammers

Overig nieuws — Gepubliceerd op 16 juni 2017 12:00

Lammers (24 jaar) komt over van SC Helmondia uit Helmond, waar hij de afgelopen 3 seizoenen speelde. De geboren en getogen Helmonder Lammers begon zijn voetbalcarrière bij MULO waarna hij werd opgepikt door Helmond Sport.

Bij Helmond Sport werd hij opgeleid voor het 1e elftal, waarvoor hij op 20-jarige leeftijd debuteerde in de Jupiler League. Gregory maakte zijn debuut als invaller tegen Sparta en kwam 17 keer uit voor de hoofdmacht van de Helmondse BVO. 

De degradatie van Helmondia (van 2e naar 3e Klasse), was de aanleiding voor Lammers om op zoek te gaan naar een nieuwe sportieve uitdaging. “Ik heb heel veel aan Helmondia te danken. Ze vingen me perfect op na mijn vertrek bij Helmond Sport. De mensen van de club hebben me altijd geholpen en er mede voor gezorgd dat ik er een fijne tijd heb beleefd”. 

Lammers, controlerende middenvelder, over zijn keuze voor SV Deurne: “Mark Kuijpers belde me een tijdje geleden om bij te kletsen. Ik speelde in mijn jaren bij de jeugd van Helmond Sport altijd met hem samen en we sloten tegelijkertijd aan bij het 1e elftal. Toen hij over SV Deurne vertelde werd ik enthousiast en heb ik contact opgenomen met SV Deurne”. 

Lammers, die nog studeert, hoopt van belangrijke waarde te kunnen zijn voor de selectie. “Bij Helmond Sport en Helmondia was ik aanvoerder. Het zit in me om voorop te gaan in de strijd en anderen daarin mee te nemen. Voor mijn teamgenoten bij Deurne wil ik hetzelfde gaan doen”.

Het team Technische Zaken van SV Deurne is blij met de komst van Lammers! “Het is een positief signaal dat er spelers van niveau Gregory naar SV Deurne willen komen. Het is eens een jongen uit de regio die met de gezonde sportieve redenen voor onze vereniging kiest. 

We heten hem dan ook van harte welkom”, spreekt Arjan van Maagdenberg namens Team Technische Zaken.

« ga terug