SV Deurne – Venlosche Boys 1 -0 (1-0)

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 11 maart 2018 00:00

Deurne heeft een zwaar bevochten zege behaald op Venlosche Boys en blijft zo in de top 5.

De eerste helft kende weinig hoogtepunten qua kansen voor de goal want beide ploegen gaven elkaar weinig ruimte. Met name Venlosche Boys bleef “afjagen” en was voetballend niet minder.

In de 39e minuut werd een corner van Luwawa fraai ingekopt door Vd Steen: 1-0. Nog geen minuut later viel een kopbal van Steeghs uit een vrije trap van Lammers op het dak van het doel.

Venlosche Boys startte fel in de 2e helft. Na een zware charge op Kuijpers trok de uitstekend leidende scheidsrechter een (donker) gele kaart voor Venlosche Boys. In de daarop volgende 10 minuten volgden kleine kansen voor Deurne waaronder een mooi schot van Martina die goed werd gepareerd.

De spanning bleef in de wedstrijd maar grote kansen waren niet meer te noteren. In de 91e minuut volgde nog een prachtige vrije trap van Luwawa maar via de binnenkant van de paal ging de bal uit het doel. In de 95e minuut werd afgefloten waarna de Deurne-supporters opgelucht waren: de drie punten zijn “in the pocket”. Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd bij Wittenhorst.

Opstelling Bukkems, Louwers, Steeghs, Kuijpers, Vd Steen, Luwawa, Veeneman, Lammers, Martina, Loverbos, Vos (Vd Werf)