SV Deurne Selectie Nieuws!

Overig nieuws — Gepubliceerd op 12 juni 2018 00:00

Team Technische Zaken van SV Deurne mag met enige trots melden dat met het grootste deel van de huidige selectie overeen is gekomen ook volgend seizoen actief te zijn in ons mooie blauw witte tenue aan de Kranenmortel.

Onder andere onze jarenlange topscorer Harm van der Steen, ervaren mannen als Wim Verbeek en Maarten Vos, Jan Kuipers, Joost Bukkems, Daan Geven, Mark Louwers, Job Steeghs, Stefan van der Werf, Yuri Veeneman, Parfait Luwawa, Bart Nelemans, Mark Kuipers, Anton Loverbos, Ruhendry Martina, Gregory Lammers, Quincy Plas, Thijs Matheij, Frank Derks en Luuk Veeneman hebben te kennen gegeven graag onderdeel uit te willen blijven maken van de eerste selectie in het seizoen 2018/2019. Een aantal (langdurig) geblesseerden hoopt aan de start of gedurende het seizoen dan ook weer in te stromen.

Stan Respen (RKMSV Meijel), Stijn Broeks (Milheezer Boys) en Alex Geven (stopt) hebben aangegeven ons SV Deurne te gaan verlaten.

Een selectie met een Deurnes gezicht, met veel zelf opgeleide jongens, aangevuld met enkele kwaliteitsimpulsen die perfect bij onze club passen zoals we dat op dit moment allemaal graag zien. Dit resulteert dan ook in steeds meer betrokkenheid binnen de gehele club. Iets waar iedereen die Deurne een warm hart toedraagt, alleen maar trots op kan zijn!

Ook binnen de staf gaan we verder op de ingeslagen weg. Hoofdtrainer Jurgen Elbers en assistent trainer Frank Teeuwen hebben ook volgend jaar de leiding over ons eerste. Johan Wagner (Teammanager), Micha Bombeeck (Keeperstrainer) en Jan Lutters (Materialen man) blijven ook actief. Fysiotherapie Rinus Louwers, bestaande uit Sven Louwers, Tom Louwers en Hans Kuijpers vormen ook komend jaar de medische staf. Jan Lutters en Hai Vergeldt stoppen als assistent scheidsrechter en Hai gaat zich volledig richten op zijn rol als supporter. Een nieuw gezicht binnen de staf zal Stef van Rooij zijn. Hij zal vanaf komend seizoen de rol van assistent scheidsrechter op zich gaan nemen.