SV Deurne ronde verder in de beker

Verslagen — Gepubliceerd op 17 september 2017 00:00

Na een gelijkspel tegen De Ster en een overwinning tegen Erp zorgde de 1-4 overwinning bij VOAB dat SV Deurne in de volgende bekerronde zit.

De uitslag doet anders vermoeden maar de overwinning was moeizaam (1-1 ruststand; 1-4 eindstand) Deurne begon erg slordig en ongeconcentreerd aan de wedstrijd.

Bukkems voorkwam nog de 1-0, maar het zoveelste balverlies, in dit geval van Respen, leidde in 25e minuut tot de 1 -0 van VOAB. In de 35e minuut krulde Vos de bal, via de binnenkant van de paal, in de verre hoek 1 -1.

Vijf minuten later kantelde de wedstrijd, de doorgebroken Matheij werd onderuit gehaald, hetgeen rood betekende voor een VOAB verdediger.

Na rust lag het initiatief bij Deurne. Het duurde echter tot de 70e minuut tot Van der Steen de 1-2 maakte. Nog 2 doelpunten van Van der Steen zorgde voor een geflatteerde maar verdiende overwinning.

De volgende bekerronde is een feit.