SV Deurne pakt verdiende overwinning op SSS’18 en is bijna zeker van lijfsbehoud 1e klasse.

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 01 mei 2017 00:00

Deurne had deze wedstrijd erg veel kansen nodig alvorens de overwinning op te kunnen eisen in extremis.

In de 1e  helft verzuimde Deurne te scoren en moest het opletten geen tegengoal op te lopen. Bukkems redde enkele malen katachtig en Versleeuwen redde op de lijn. Vd Steen had de kopgoal kunnen maken in de 45e minuut, maar er werd met 0-0 gerust.

In de 2e helft in de 49e minuut verraste Vd Steen met een schot van ruim 25 meter waar de goalie van SSS’18 totaal niet op rekende. De euforie was van korte duur want via randje buitenspel werd geweldig de 1-1 binnen geschoten in de 52e minuuut. Deurne was veel sterker maar kreeg de bal niet binnen. Pas in de 97e minuut viel een vrije trap van Vd Steen binnen en was er grote opluchting.

Door deze winst staat Deurne 5 punten los van een nacompetitieplek, dit met nog 2 wedstrijden in het verschiet. Zondag as in de thuiswedstrijd (D-day!) kan hopelijk echt feest worden gevierd na de thuiswedstrijd tegen Volharding.

Bukkems; Louwers; Groen; Respen; Versleeuwen; Kuijpers; Geven; Van der Steen; Loverbosch (Vos); Van der Werf; Luwawa (Martina)