SV Deurne O15-2 tegen NWC O15-4

Verslagen — Gepubliceerd op 24 april 2017 00:00

Op zaterdag 22 april voetbalde SV Deurne O15-2 een thuiswedstrijd op Sportpark De Kranenmortel tegen NWC O15-4.

NWC wist in de eerste minuut direct te scoren.  Maar SV Deurne deed een minuut daarna al wat terug. De stand was 1-1.  De gelijkmaker kwam voort uit goed verzorgd spel van de thuisploeg. Even leek de thuisploeg op voorsprong te komen maar helaas de bal werd door een speler van NWC van de lijn gehaald.

Toch had de uitploeg een behoorlijk overwicht tijdens de wedstrijd. Dat leidde tot de tweede treffer van NWC. Een speler van hen nam de bal op de slof en scoorde zo1-2. Even later was er een vrije trap voor NWC, die werd feilloos ingeschoten 1-3.

SV Deurne telde daar wat kleine kansjes tegenover. Ze maakten een één/tweetje maar de bal werd naast geschoten. Ook schoten ze bal een keer rakelings langs. Toch werd het 1-4.

Het werd bijna 1-5 maar de keeper stortte zich in de baan van het schot. SV Deurne scoorde wel uit een corner 2-4. Zou SV Deurne terugkomen in de wedstrijd.

Helaas even later scoorde NWC 2-5 door een schot terwijl onze keeper de bal nog schampte. Zo ging men de rust in.

In de tweede helft had NWC in het begin wat minder veldoverwicht. Het leek of SV Deurne beter in het spel kwam. Er was een schot op doel maar helaas kwam hier geen doelpunt uit voor van SV Deurne. Er waren twee keer wat blessures bij NWC door wat ongelukkige acties van spelers van SV Deurne, dat werd echter iedere keer sportief opgelost.

Toch scoorde NWC 2-6 en even later werd het zelfs 2-7.

SV Deurne schoot nog een bal op de lat, het zat ze dus ook niet erg mee. Ook schoten ze nog een keer naast.

NWC stelde daar nog een doelpuntje tegenover. Eindstand 2-8.

Jammer jongens, de volgende keer beter!

Henk Driessen