SV Deurne JO15-1 naar het Nederlands Kampioenschap!

Overig nieuws — Gepubliceerd op 04 oktober 2017 00:00

Proficiat met het door uw team SV Deurne JO15-1 behaalde resultaat op het districtskampioenschap, dat u deelnemer maakt van het spannende, leerzame en bovenal leuke, prestigieuze NK aan het einde van het seizoen 2017/2018 !

Uw team SV Deurne JO15-1 behoort nu tot de beperkte selectie van teams in Nederland die in aanmerking komen voor deelname aan het NK.

Een fraaie seizoensstart en mooie herinnering voor uw spelers en team. Wij hopen dat u nu al met veel plezier terug kijkt op deze prestatie.

Wij zijn zodoende verheugd u mede te delen dat u nu recht hebt op een NK Ticket voor het Nederlands Kampioenschap: NK - JO15 ELITE

De datum en lokatie zijn als volgt: zaterdag 16 juni gastheer: SKV te Wageningen

Wij kijken er naar uit uw team SV Deurne JO15-1 te mogen verwelkomen op het NK, de dag waarop de beste en sportiefste teams uit alle hoeken en districten van Nederland in bovengenoemde categorie strijden om het Nederlands Kampioenschap.

De poule-indelingen en het wedstrijdschema zullen u later worden toegestuurd alsmede meer informatie.

Wij kunnen alvast aangeven dat de openingsceremonie van het NK om 10.30 uur zal aanvangen, dat wij uw team verzoeken uiterlijk 10.00 uur aanwezig te zijn en dat de eindceremonie voor alle finalisten direct na de finale om 16.30 uur zal worden gehouden. Daarna zal het NK ten einde komen.

Wij zijn er mede namens de gastheer trots op uw vereniging met uw team SV Deurne JO15-1 als NK Finalist te mogen ontvangen. Voor nu, maak er een mooi seizoen van onder de zon en in de regen, in tegenslag en voorspoed:

Tot op het NK aan het einde van het voetbalseizoen 2017-2018!