SV Deurne is trots op de kampioenen! OranjeLeeuwinnen gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

Activiteiten — Gepubliceerd op 07 augustus 2017 00:00

Zou jij of je dochter ook wel eens willen voetballen?

Bij SV Deurne kun je in alle leeftijdscategorieën terecht om in een gemengd team te voetballen. Ook hebben we komend seizoen een meiden team MO10-1. Of meteen bij SV Deurne dames 1 of bij ons dames veteranen team (30+)?

Meer informatie: Bianca van der Straaten: damesvoetbal@svdeurne.nl

Aanmelden klik hier:

(dd-mm-jjjj)
De eenmalige inschrijfkosten zijn €5,- en €2,85 voor de KNVB spelerspas. Leden vanaf 11 jaar dienen een recente pasfoto in te leveren ten behoeve van de KNVB spelerspas. Deze foto en de inschrijfkosten dienen meegenomen te worden bij het aanmelden. Er wordt hiervoor contact met u opgenomen.
Leden vanaf 16 jaar dienen een fotokopie van ID, Europese identiteitskaart, paspoort, of rijbewijs toe te voegen. Zonder fotokopie wordt de aanmelding niet in behandeling genomen. SV Deurne gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens. Zij zullen slechts worden gebruikt voor de verenigingsadministratie en verplichtingen volgens de reglementen van de KNVB. Druk eerst op de knop verzenden, anders ben je niet aangemeld. Het is ook mogelijk om dit formulier voor jezelf nog even te printen.