SV Deurne Grote clubactie 2017

Activiteiten — Gepubliceerd op 13 september 2017 22:10

De Grote Clubactie is van start!

Beste speler/lid van SV Deurne,

De lotenverkoop van de Grote Clubactie 2017 gaat van start!

Van elk lot dat verkocht wordt gaat maar liefst 80% naar onze club, dit betekend dat €2,40 per lot ten goede komt aan onze club! Maar daar hebben wij wel jouw steun bij nodig! Wij vragen jullie om zoveel mogelijk loten te verkopen. Deze extra inkomsten kunnen wij goed gebruiken om diverse activiteiten binnen jullie categorieën te organiseren.

Dit jaar willen we de opbrengst onder andere besteden aan: 1. Jeugdvoetbalkampen (E/F-kamp en C/D-kamp) ?

Wat wordt van jou verwacht? Dat iedere speler minimaal 5 loten verkoopt. Is je verkoopboekje vol en wil je meer verkopen kun je contact opnemen met Veerle Jegerings. Bedenk wel, hoe meer je verkoopt, hoe meer kans je maakt op leuke prijzen!

Wat kun je winnen? • Als je 15 loten verkoopt ontvang je een kunstleren voetbal. • Vanaf 25 loten of meer een originele Derbystar voetbal van de categorie waar je in speelt. • Het jeugdlid van elke categorie die de meeste loten verkoopt mag naar een wedstrijd van het betaald voetbal. (Om hiervoor in aanmerking te komen moet je minimaal 35 loten verkocht hebben en de boekjes uiterlijk op de aangegeven datum (18 november)ingeleverd hebben)

Automatisch incasso Voor iedereen geldt dat deze loten verkopen met betaling via automatische incasso. Dat betekent dat diegene die een lot koopt een eenmalige machtiging afgeeft om het bedrag van zijn/haar rekening af te schrijven. Het lotnummer wordt afgedrukt op het bank/giro afschrift. Je hoeft dus niet met contant geld over straat en ook geen loten meer weg te brengen. Wel zo veilig en gemakkelijk! Kijk voor meer uitleg in de verkoopboekjes.

Contante verkoop: je kunt deze verkoopboekjes ook gebruiken voor contante verkoop. Op de plaats van rekeningnummer vermeld je contant.Dit houdt wel in dat je daarna nog wel de loten moet wegbrengen en afrekenen.

Verkoopboekjes inleveren Als je klaar bent met verkopen lever je de verkoopboekjes in, maar uiterlijk op 18 november. Hiervoor staat er een inleverbox op een prominente plaats in De Basis. Op 18 november zal er iemand van de activiteitencommissie jeugd ook van 9:30 uur tot 14:30 uur aanwezig zijn in de bestuurskamer van De Basis om de boekjes in ontvangst te nemen. De standenlijst van de verkochte loten komt in de kantine te hangen en natuurlijk op de website.

Vragen? Voor meer informatie over de actie kun je contact opnemen met Veerle Jegerings, Tel. 0657578758 of activiteiten@svdeurne.nl Ook kun je kijken op www.svdeurne.nl en www.clubactie.nl , op deze site staan ook verkooptips.

Wij wensen je alvast heel veel succes met de verkoop!

Met vriendelijke groet,

SV-Deurne Bestuur