Sv Deurne deden we ook in januari weer samen.

Overig nieuws — Gepubliceerd op 30 januari 2018 00:00

3 dagen sportieve strijd op home trainers.

Samen luxe brunchen en veiling op zondagmiddag 21 januari;

Derby sv Deurne - Zsv 1 groot feest.

3 dagen sportieve strijd op home trainers.

Wat een onwaarschijnlijk succesvol lang jubileum weekend (18,19,20 januari )hebben we beleeft!

Donderdag tot en met zaterdag iedere avond volle bak bij de wieler 3 daagse! Onder de bezielende leiding van een fanatieke groep sv Deurne vrijwilligers werd een evenement neergezet waarvan nu al zeker is dat het jaarlijks gaat terugkeren.

20 teams met 2 renners en een coach streden 3 avonden om de eer in 3 onderdelen. Onder luid gejuich van sponsoren en supporters 3 dagen lang sportief plezier.

De prominenten rit met de lijsttrekkers op zaterdag was een bijzonder intermezzo. Fred Boerenkamps, Jan van de Weerd , organisatie 3-daagse, het was fantastisch! De organisatie en uitvoering stond als een huis!

Samen luxe brunchen en veiling op zondagmiddag 21 januari;

Ruim 150 leden, vrienden en families bezochten deze middag en genoten van de uitstekend verzorgde brunch. De veteranen dames onder leiding van Mirjam vd Broek ( Kookpunt Liessel) bereidden eerder zaterdags in haar kookstudio een zeer gevarieerd buffet. Dames, het was overheerlijk en erg mooi aangekleed, chapeau !

Tijdens de brunch werd de dienstenveiling opgestart. In rap tempo en met veel hilariteit werden via de grote schermen en de praktische veilingboekjes 120! Items onder de aandacht gebracht.

Stijn willekens en Jeroen v Oosterhout wisten de aanwezigen te verleiden om volop tegen elkaar op te bieden. Kleine en grote kavels wisselden van eigendom voor bedragen van enkele tientjes tot zelfs ver boven de 1000 euro’s.

De veilingsite, die begin december werd geactiveerd als opwarmertje bleek het vele werk door Jurgen Wilbrink dubbel en dwars waard.

Luc Nilis, gast veilingmeester scoorde ook menig hoog bod en was side kick bij de wedstrijd Ajax-Feyenoord. Omdat deze wedstrijd om 1430 u begon werd besloten een aantal veilingstukken af te hameren tijdens de receptie en reünie op 9 juni as. ( Save the date!)

Heren veteranen Blue velvets, heren weekend organisatie, wij zijn er erg blij mee. Met de opbrengst kunnen we mooie projecten binnen onze club realiseren.

Derby sv Deurne - Zsv 1 groot feest.

Afgelopen zondag smaakte de derby met een terechte overwinning op onze buren van 3-1 naar meer! De fantastische sfeer tijdens de préparty, de wedstrijd en de derde helft in volle kantine “ De Basis” lieten zien waar onze club toe in staat is.

Met diverse sfeer akties, gezellig entertainment en een prima presterend vaandelteam een onvergetelijke dag. Jan, Eelco, Daan en Thijs, het was knallen, het was een vet feest!

Een speciaal woord van dank aan Yolanda en haar kantine personeel dat 3 events in 2 weken met steeds volle bak bezoekers volop voorzien heeft van versnaperingen en drankjes!

Op naar het 4e en laatste feestweekend 9-10 juni ! Met oa een grote receptie en reünie op zaterdag 9 juni zeker de moeite waard om alvast in uw agenda te reserveren.

Namens het bestuur van Sv Deurne,

wij zijn erg trots op zoveel inzet van de vele vrijwilligers.