SV Deurne 6-Racing Boys 1

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 12 maart 2018 00:00

In de eerste minuut van de wedstrijd zorgde Bart van Schijndel van de tegenpartij voor gevaar. Een harde maar correcte sliding voorkwam erger.

Daarna waren de gevaarlijkste kansen in feite voor SV Deurne 6. Een keer een bal op de lat en ook één op de paal. Het geluk was niet aan de zijde van SV Deurne 6.

Voor de pauze leek het op een nul-nul stand uit te draaien maar de pechvogel bleef SV Deurne 6 achtervolgen. Bart van Schijndel scoorde uit een vrije trap in de 45ste minuut. 0-1 was de ruststand.

Na de pauze had eerst Racing Boys het overwicht. Koelbloedig werd het 0-2 uit een strafschop (Danny Kroes de look a like van Björn van de Doelen werd neergehaald binnen de zestien meter) en 0-3 omdat de keeper te ver voor zijn doel stond.

Maar na de tachtigste minuut kreeg SV Deurne 6 de geest en scoorde tweemaal. De wedstrijd kantelde voor een tiental minuten. Zat er een sensatie in de lucht? SV Deurne 6 kwam nog dicht bij de gelijkmaker maar uiteindelijk scoorde Maikel Munsters van Racing Boys de 2-4.

Af en toe ging het er in de wedstrijd fanatiek aan toe, er had voor SV Deurne 6 meer ingezeten maar de klasse van een speler zoals Bart van Schijndel besliste de wedstrijd in het voordeel van Racing Boys.

Jammer jongens! Volgende keer beter.