SV Deurne 5 tegen SJVV 2

Verslagen — Gepubliceerd op 04 september 2017 00:00

SV Deurne 5 kwam nog niet echt goed uit de verf. Ze hadden een groot overwicht op de tegenstander maar in de zestien wilde het maar niet lukken. De scherpte ontbrak. Pas in de laatste minuut van de eerste helft was er een gevaarlijke mogelijkheid en kopte SV Deurne de bal net langs de paal. SJVV 2 stelde daar een schot op doel tegenover (gepareerd door onze keeper). Dat was in feite hun enige kans in deze wedstrijd.

Het duel had nog een leuk tintje. Mathijs Manders, oud-lid van SV Deurne, keepte bij SJVV en greep een paar keer kordaat in bij kansen van onze ploeg.

Mathijs liet zien dat de opleiding van de keepers in de jeugd van SV Deurne goed verzorgd is. Helaas was dit deze keer niet in ons voordeel. Maar een doelpunt bleef niet uit. Wahid scoorde de 1-0 voor SV Deurne. Later werd Wahid gewisseld voor Wouter (een publiekswissel?)

Maikel viel goed in en ook Wouter drukte een stempel op de wedstrijd. Hij scoorde de 2-0. De eerste drie punten zijn binnen voor de beker. Ik vond het elftal tijdens de derde helft beter in vorm dan in de eerste en de tweede. Wel liet onze ploeg bij vlagen zien dat ze goed konden voetballen.

Het kan in de toekomst dus alleen maar beter.