Publiek als winnaar bij het 2-2 gelijk spel tussen SV Deurne 1 en SV Venray 1

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 08 oktober 2017 00:00

In een leuke wedstrijd waar het spel op en neer golfde stond uiteindelijk een 2-2 eindstand op het scorebord. SV Deurne boog alsnog een -0-2 ruststand om in een 2-2 waar er zelfs een kans op meer was maar een toegekende penalty werd hoog over geschoten.

De eerste 20 minuten waren voetballend gezien voor Deurne met enkele kleine mogelijkheden maar het was Venray dat in één van de vele uitvallen in de wedstrijd op 0-1 kwam . Linksbuiten Shala verraste Bukkems in de korte hoek. Het was daarna weer Deurne dat vele schotkansen kreeg maar er geen wist te verzilveren. Geklungel achterin leidde de 0-2 in door Touradzidis en dat bleek ook de ruststand.

Na de rust kwamen Van der Steen en Vos in het veld voor Kuijpers en Van de Werf om nog meer druk op Venray te zetten. De tegenstoten van Venray bleven gevaarlijk maar na goed doorzetten van Luwawa was het uiteindelijk Respen die van dichtbij kon binnentikken op 10 minuten na de rust. Niet veel later was het weer Luwawa die over de linkervleugel tot een voorzet kwam en via Vos en Van der Steen hobbelde de bal het doel in: 2-2.

Venray zetten nog een paar keer aan maar in de tegenstoot van Deurne was het Matheij die er vol voor ging en door de keeper werd gestuit: penalty. Van der Steen mist echter ruim in de 70e minuut. Daarna waren er diverse kansen en scrimmages voor beide doelmannen maar het net werd door beiden niet meer gevonden. Bukkems had in de 90e minuut nog een klasse redding en Matheij schoot in de 93e minuut nog op de paal hetgeen aangeeft dat de wedstrijd nog een winnaar had kunnen opleveren. Achteraf was een 2-2 een goede afspiegeling.

In het Deurne-kamp heerste een dubbel gevoel: Een 2-2 resultaat na een 0-2 ruststand is natuurlijk goed maar een benutte penalty had de drie punten kunnen en moeten opleveren. Het publiek was de winnaar.

Opstelling Bukkems, Plas, Louwers, Kuijpers, Kuijpers J (Vos), vd Werf (Vd Steen), Luwawa, Matheij, Respen, Veeneman, Lammers