Op vrijdag 5 januari 2018 was het dan eindelijk zo ver! Het SV Deurne Teambuildingsweekend 2018!

Activiteiten — Gepubliceerd op 07 januari 2018 00:00

34 goedgemutste Voetbalvrienden waren keurig op tijd aanwezig in de Basis. 2 personen hadden besloten de pot wat te spekken door een klein half uurtje later binnen te komen en 1 persoon had er eigenhandig voor gekozen zaterdagavond pas te komen aangezien hij de avond zelf nog een feestje had gepland.

Na een heerlijk ontbijtbuffet van Yolanda en Sylke werd The Countdown gestart en was het nog 30 minuten wachten op de bekendmaking van de plaats van bestemming. Hint: 8 leestekens. Na het gissen naar de vele hints in diverse mails was het uiteindelijk Harry Jekkers die aan alle onzekerheid een einde maakte met zijn hit ; ‘Oh Oh Den Haag’.

De planning werd door de organisatie besproken, hoewel na alle zorgvuldigheid de spreker van dienst toch telkens een kwartiertje werd gecorrigeerd door zijn collega-organsatie.

Na de check-in bij het hotel werden we, in de Uithof, naar het Bungeevoetbalveld geleid. De teams werden bekend gemaakt, het materiaal werd getest, de wedstrijden konden beginnen.

Na een bloedstollende finale was er uiteindelijk 1 persoon die graag een aandenken aan dit evenement wilde.

Na een kleine versnapering in de pauze, werden we al snel in de sneeuw opgewacht door 2 lieftallige dames. Ook daar werden de teams klaargestoomd voor de onderdelen skilatlopen, tube racing en het touwtrekken. Hoewel de aanwezigheid van de ongeslagen kampioen angst in boezemde bij de tegenstanders, was het in de finale toch de grote favoriet die won.

Daarna was er een klein sneeuwgevechtje gepland waarin de hierarchie duidelijk werd gesteld binnen de groep.

Na een heerlijk Amerikaans grillbuffet waarover zelfs onze grootste voedsel criticaster niets dan compliment had, stond de Topper in de Beneliga op het programma. Hijs Hokij tegen de Nijmegen Devils. Grote winnaar van de avond was Ardea Auto’s, Wie?, Ardea Auto’s, Wie?, Ardea Auto’s, Oh Die! Welke gevolgen had voor de rest van het weekend. Na de afterparty werden we in busreis terug bestookt met lofuitingen door onze Limerick Koning. En op mededeling Hé Buschauffeur wij gaan jouw busje... werd op zijn Haags gereageert; Hé passagier, da ken ie zo gaan lopen!

Aangekomen op de grote Markt in een oud historisch pand werden daarna nog de nodige drankjes genuttigd en kon iedereen lekker op tijd zijn nestje in. Éen persoon vond het toch nog even nodig om met al zijn kleindochters een klein dansje te maken en het ietsje later te maken dan de rest van zijn groep.

Er waren maar 2 regels dit weekend maar 2 personen hadden zichzelf toch wat extra slaaptijd gegund en kwamen wat later ontbijten bij Parks. Hoewel een iemand daarvan niet zo’n behoefte had aan een boterhammetje.

Om klokslag 12 uur, of een kwartier eerder of later, werd de reis naar Scheveningen ingezet. Het Nederlands Kampioenschap Ice Carving werd vol bewondering aanschouwd, maar aangezien sommige al een kleine 6 uur niet veel meer gedronken hadden, werd er toch koers gezet richting de Bierproeverij.

Een enkeling klaagde over het vele voedsel wat nog op voorraad was maar een klein uurtje later, vertelde de gepersonaliseerde menukaartjes ons de gestoomde lunch.

Sommige beproefde nog even hun geluk in het Casino en een persoon was zo onder de indruk geraakt van het merk Heineken, dat hij nog een enkel glaasje wegdronk aan de Pier.

Om 17.00 uur, of 17.15 uur, bracht ‘de broer van’ ons netjes terug naar het hotel waarna het tradionele evenement bij onze Sharon van Plein XIX op het programma stond.

Na een heerlijk avondmaal wat af en toe wat onhandig werd onderbroken door menig mopje, werd de gang naar het zaaltje ingezet. Kosten nog moeite werden gespaard in de Quiz. Wekenlang werd iedere vrije ochtend/middag/avond besteed aan meetings. Moeders, echtgenotes iedereen zat in een complot. Bij binnenkomst hadden we bezoek gekregen van een Mystery Guest! Een speler, of in ieder geval in het tenue van de Nijmegen Devils, was via wat omwegen ongeziens binnen kunnen sluipen in onze zaal. Na 3 rondes was het eindelijk tijd voor de onthulling... 6 teams... iemand zal hem toch wel herkend hebben?

Het laatste filmpje van de onthulling werd gestart, er was nog twijfel tussen 2 personen. Maar tot ieders grote verbazing bleek de Mystery Guest niet geraden te zijn. En na het uittrekken van 27 kledingsstukken was de MG tevreden, gezien de hoeveelheid verloren zweet en 3 kilo afgevallen.

Normaal gesproken worden Kerstbomen op 6 januari opgehaald alleen in Den Haag hadden enkele mannen zich een dagje vergist.

Na een welverdiende nachtrust werd ‘s ochtends bij het ontbijt even de spannendste verhalen van de uren daarvoor besproken. Dit mede omdat een persoon, welke zijn elastiekenkruisbanden inmiddels hersteld waren, niet meer alles onthouden had...

In tegenstelling tot de uitroep; ‘Jij komt den Haag niet uit...!’

... is het ons toch nog gelukt!

Voetbalvrienden SV Deurne!

« ga terug