Oefenwedstrijd Sv Deurne JO15-1 - NWC JO15-1 5-5

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 06 februari 2018 00:00

Hoofdklasser Sv Deurne JO15-1 begon zeer goed aan deze wedstrijd tegen 3e divisie tegenstander NWC JO15-

In de 1e minuut was het de jarige Rens Honings die score opende. Na een fantastische aanval over meerdere stations was het Rens die hard binnen schoot. Niet veel later was het 2-0 na een corner van NWC die werd afgeslagen. Finn vd Steijn onderschepte de bal en na een lange rush speelde hij Sam Schaefer aan die knap de 2-0 maakte. Niet veel later maakte Finn zelf de 3-0. Daarna herpakte NWC zich en creëerde een aantal goede kansen maar dankzij voortreffelijk keepen van Jorg van Deursen bleef de schade beperkt tot 1 goal, ruststand 3-1.

Na de rust kwam NWC fel uit de startblokken en voerde de druk op met een aantal diepe ballen op de snelle voorhoede en maakte daardoor de 3-2.

Sv Deurne bleef ook zijn snelle voorhoede bedienen vanuit het middenveld wat na een goede aanval weer wat afstand nam, 4-2 door Finn. Jorg had wederom een aantal goede reddingen maar NWC bleef druk zetten op de achterhoede wat uiteindelijk toch de aansluiting opleverde 4-3 en niet veel later de 4-4. Desondanks bleef ook Sv Deurne kansen creëren wat wederom een voorsprong opleverde 5-4 Finn. Sv Deurne JO15-1 leek de winst met vallen en opstaan over de streep te kunnen trekken. Vlak voor tijd leek Sv Deurne de 6-4 te maken maar de bal ging rakelings langs en uit die tegenaanval schoot NWC JO15-1 toch de 5-5 binnen.

Er hoefde niet meer afgetrapt te worden.... een zuur gelijkspel als je in de laatste 10 seconde nog een goal om de oren krijgt. Maar over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag dankzij de voortreffelijk uitgevoerde aanvallen van beide teams.

Een leerzame wedstrijd en wederom een prima prestatie van Sv Deurne JO15-1 tegen een tegenstander uitkomend in een hogere klasse.