Noteer vast in je agenda!! Feestweekend 20 & 21 Januari (Wielerdriedaagse, Brunch, Dienstenveiling)

Activiteiten — Gepubliceerd op 30 november 2017 00:00

Wielerdriedaagse 18, 19 en 20 januari

Jubileumweekend 20 & 21 januari 

donderdagavond 18 t/m 20 januari 2018 organiseert sv Deurne haar eerste wieler driedaagse op hometrainers. Inmiddels zijn 20 teams gecontracteerd en is de organisatie erg druk om er een foutloos en jaarlijks event van te maken. Sportief spektakel met oa, sprint, achtervolging en koppelkoers. Ook zullen de speciale prominenten en sponsoren ritten niet ontbreken. 

Op deze zaterdag late namiddag organiseert onze jubilerende vereniging speciaal voor de senioren leden ook een gezellig wieler evenement in dezelfde entourage. Afsluitend deze avond wordt een mooi feest georganiseerd mmv diverse dj's. 

Op zondag 21 januari om 1130 u wordt voor leden, sponsoren, vrijwilligers en belangstellenden een luxe brunch bereidt en wordt een goederen en dienstenveiling gehouden. Met veilingmeesters Jeroen v Oosterhout en Stijn Willekens en een groot aantal interessante goederen en bijzondere diensten belooft dit in navolging van de veiling van 5 jaar geleden weer een groot spektakel te worden. 

Na afloop Ajax-feyenoord op groot scherm!!

Hou social media in de gaten ivm de start van de voorverkoop (rond 15 december ) van deze middag; een volledig verzorgde brunch, muziek, gezelligheid, hilariteit (en voor groepen vaste tafels) voor 7,50 E pp . 200 kaartjes, vol is vol.

Vanaf 8 december zal speciaal in aanloop naar de dienstenveiling een biedings site gelanceerd worden, zodat ook al in de feestmaand geboden kan worden op leuke diensten en goederen. Wekelijks zullen nieuwe items worden aangeboden en definitief toegewezen worden aan kopers. Hou ook deze site goed in de gaten. Er zit zeker iets voor je bij. 

Wij hopen jullie allemaal op dit mooie feestweekend te mogen treffen, en het glas te heffen!

« ga terug