Mascotte SV Deurne-ZSV 28-1-2018

Mascottes SV Deurne — Gepubliceerd op 06 februari 2018 22:55

Ik ben Pim van Dijk 8 jaar oud en ik voetbal graag en zit in JO10-4 in de walsberg.

Ik mocht mascotte zijn in de wedstrijd tegen de Zeilberg op 28 Januari. Ik moest eerst omkleden in het kleedlokaal van Deurne 1. Daarna mocht ik overpassen met de reservespelers. Dat was heel leuk omdat we ook grapjes maakten. Net voor de wedstrijd liep ik met de scheidsrechter en grensrechters naar de middenstip. Door de witte en blauwe rook zag ik bijna niks. En de rook stonk ook een beetje. Er werd een muntje opgegooid van 2 Euro die ik mocht houden. Ik mocht de bal aftrappen en toen speelde ik 3 spelers voorbij en scoorde ik. In de dug-out was het gezellig maar er werden ook ooit ...woorden gebruikt. Deurne won met 3-1 en we vierden samen feest bij de goals van Deurne. Thijs is heel erg geblesseerd geraakt. Het was een hele leuke en spannende dag. Dankjewel Petra voor de organisatie en kadootjes!

Pim van Dijk, JO10-4