Luwawa blijft blauwwitten trouw

Overig nieuws — Gepubliceerd op 12 juni 2017 00:00

Ondanks de interesse van menig club blijft vleugelaanvaller Parfait Luwawa trouw aan SV Deurne! Luwawa, bezig aan zijn 2e seizoen bij de Deurnese Eersteklasser, raakte het afgelopen seizoen zwaar geblesseerd waardoor hij ruim een half jaar vanaf de zijlijn moest toekijken. In het nieuwe seizoen wil hij laten zien dat ie weer topfit is en vooral iets terug doen voor zijn team en de vereniging.

"Door mijn blessure heb ik niet belangrijk kunnen zijn dit seizoen. Mijn teamgenoten en de mensen van de club hebben me tijdens mijn blessure gesteund door vele bezoekjes in het ziekenhuis en leuke presentjes. Mijn doel is om ze komend seizoen terug te betalen door mijn spel op het veld".

Ondanks zijn zware beenblessure waren er toch diverse clubs die met Luwawa aan tafel wilden. "Parfait is een creatieve speler, continue dreigend vanaf de flanken. Met zijn dynamische spel zorgt hij voor doelpunten en assists. Om die specifieke kwaliteiten is het niet vreemd dat er interesse van buitenaf is.", vertelt Rick de Rooij. "Naast zijn waarde op het veld, heeft Parfait bewezen een teamspeler te zijn, vooral door het helpen van jonge spelers tijdens de periode dat ie geblesseerd was."

Luwawa vond naast het voetballen in Deurne ook een baan bij de hoofdsponsor van de club, CB Fashion.
"Één van de vele voorbeelden dat Deurne een warme club is, waar men voor meer staat dan voor voetbal alleen. Dat past bij mij".