Luuk Veeneman keert terug bij SV Deurne

Overig nieuws — Gepubliceerd op 09 juni 2017 00:00

Wederom mooi nieuws voor de selectie van SV Deurne! Luuk Veeneman (19 jaar) komt over van Helmond Sport waar hij de afgelopen 3 seizoenen speelde.

Tijdens zijn jeugdopleiding bij SV Deurne viel de talentvolle centrale verdediger op bij menig scout van betaald voetbalorganisaties.

"Luuk heeft zich in de jeugd bij SV Deurne razendsnel ontwikkeld. Het was dan ook een kwestie van tijd dat een BVO hem zou inlijven", aldus Rick de Rooij namens team Technische Zaken.

Veeneman zelf kijkt uit naar zijn terugkeer op het oude nest; "Ik heb bewust de keuze gemaakt om te stoppen bij Helmond Sport. Bij SV Deurne wil ik me graag verder ontwikkelen en ontdekken wat ik op sociaal-maatschappelijk gebied wil gaan doen. Of ik op termijn nog een stap wil gaan maken in mijn voetbalcarrière, dat bekijk ik later. Ik heb nu vooral erg veel zin om samen met het team mooie prestaties neer te zetten". 

Naast voetballen bij SV Deurne coacht Luuk de JO-17 van SV Deurne. Dit doet hij samen met zijn broer Yuri. De broers Veeneman maken volgend seizoen beide deel uit van de selectie van SV Deurne. 

SV Deurne verwelkomt Luuk en wenst hem veel plezier en succes bij ons Deurne.

« ga terug