Laat een voetbalwens uitkomen via de FC Robinstijn wensboom!

Activiteiten — Gepubliceerd op 07 december 2017 00:00

De maand december staat natuurlijk in het teken van gezelligheid en blijdschap. Knallend en proostend luiden we dan 2018 in! Traditioneel wensen we onze families, vrienden en andere naasten dan heel veel geluk en gezondheid toe.

Geluk en gezondheid, het lijkt ook zo vanzelfsprekend, maar helaas zijn er veel kinderen en gezinnen, bij wie het allemaal niet zo voorspoedig verloopt. Hoe mooi zou het daarom zijn als wij met SV Deurne een gezin een steuntje in de rug kunnen geven, door ze een onvergetelijke voetbaldag te bezorgen.

De aftrap naar jouw voetbalwens!

SV Deurne wil ook maatschappelijk het verschil kunnen maken tijdens het 75-jarig jubileum. Daarom hebben we de handen ineen geslagen met stichting FC Robinstijn.

FC Robinstijn laat voetbal-gerelateerde kinderwensen in vervulling gaan van kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. Het gaat om kinderen die om welke reden dan ook wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Denk hierbij aan kinderen, die ernstig/langdurig ziek zijn, een geestelijke of lichamelijke beperking hebben, die een dierbaar persoon hebben verloren, van wie een naaste ernstig ziek is of kinderen die door een andere oorzaak een moeilijke tijd doormaken.

FC Robinstijn probeert de eigen voetbaldroom of fantasie van een kind uit te laten komen. Een ontmoeting met je grote voetbalheld of een kijkje achter de schermen van je favoriete club. Een bijzondere wensdag in het bijzijn van ouders, broertjes, zusjes en tot in de puntjes geregeld. Op deze manier bezorgen we kinderen écht de dag van hun leven.

FC Robinstijn wensboom

Help ons mee en laat ook een voetbalwens in vervulling gaan. Vanaf woensdag 6 december staat er in de Basis een grote mooie kerstboom. Maar het is niet zo maar een kerstboom… Nee dit jaar is het een magische wensboom, waarin je een wens kunt doen voor een kind, die het volgens jou verdiend om door SV Deurne en FC Robinstijn in het zonnetje gezet te worden.

Het enige wat je hoeft te doen is een speciale FC Robinstijn kerstbal voor diegene in te vullen en vervolgens in de wensboom te hangen. Deze kerstballen hangen in de wensboom of zijn verkrijgbaar bij het kantinepersoneel. In verband met de winterstop kunnen de wensen tot en met donderdag 21 december in de boom opgehangen worden.

Tijdens de jubileumbrunch op zondag 21 januari wordt door FC Robinstijn de meest bijzondere wens bekendgemaakt. En natuurlijk laten SV Deurne en FC Robinstijn deze wens dan in 2018 ook in vervulling gaan.

Heb jij een wens voor een speciaal iemand? Kom dan in december naar de FC Robinstijn wensboom en wie weet bezorg je iemand een magische start in 2018!