Kom as. zaterdag naar de seizoensafsluiting

Activiteiten — Gepubliceerd op 15 mei 2018 00:00

Traditiegetrouw zal de feestavond om het seizoen gezamenlijk af te sluiten weer plaatsvinden als het vaandelteam zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen speelt. Dit jaar betekent dat het op een zomerse zaterdagavond zal plaatsvinden. 

Om 17:00 uur zullen eerst de Blue Velvet en de VeterAnen in een onderling duel uitvechten wie zich met recht het sterkste veteranenteam van sportpark De Kranenmortel mag noemen. Tijdens deze titanenstrijd zal BBQ Americano (Chiel Mennen) al de toeschouwers voorzien van een GRATIS BBQ. 

 

Om 19:30 uur gaat het eerste er alles aan doen om de punten in Deurne te houden tegen RKSV Minor. Mocht dit niet lukken en Chevremont (nr. 2) weet het gat van 3 punten niet te verkleinen met koploper RKSV Minor, dan mag Minor zich kampioen van de 1eklasse D noemen.

 

Na de wedstrijd en onder de rust zullen er sowieso wat titels uitgereikt worden: Vrijwilliger van het Jaar, Clubspe(e)l(st)er van het Jaar, Selectiespeler van het Jaar, Seniorenteam van het Jaar, Jeugdteam van het Jaar en Support(st)er van het Jaar.  

 

Na de ceremonies zal het feest losbarsten in De Basis onder leiding van DJ Art & MC Frankie B. Ook zal zanger Der Kleino zich nog even vocaal laten horen! Kortom: dit wil je niet missen en ben erbij!!

 

« ga terug