KNVB-bekerfinales voor amateurs bij SV Deurne

Activiteiten — Gepubliceerd op 27 februari 2018 00:00

4 KNVB-bekerfinales van district Zuid II worden op 10 mei en 3 juni bij SV Deurne gespeeld.

SV Deurne is zeer vereerd met de toewijzing van de 4 amateurbekerfinales van district Zuid II, aan het eind van dit seizoen. In het seizoen waarin SV Deurne 75 jaar bestaat en er prachtige activiteiten worden georganiseerd voor de leden, wordt ons sportpark “the place to be” op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) en zondag 3 juni 2018.

Het gaat om de beker-finales van:

1. Finale mannen standaardteams: 10 mei 2018, aanvang 14.30 uur. (Ook ons vaandelteam is hiervoor nog in de race).
2. Finale vrouwen cat B (4e en 5e klasse): 3 juni 2018, aanvang 11.00 uur
3. Finale mannen reserve cat B (reserve 6e klasse): 3 juni 2018, aanvang 11.00 uur
4. Finale mannen reserve cat A (Reserve hoofdklasse t/m 3e klasse): 3 juni, aanvang 14.30 uur

Samen met de KNVB gaat SV Deurne de finales organiseren. Namens SV Deurne zal John van Bussel als coordinator optreden. John reageert enthousiast: “een prachtige gelegenheid om onze gastvrijheid te tonen en ons mooie sportpark in de spotlights te zetten. Samen met vele vrijwilligers van SV Deurne willen we een organisatorische topprestatie gaan neerzetten, met naar verwachting mooi voetbal en veel pers en publiek op ons sportpark”.