JURI DA SILVA CRUZ Vanmiddag zijn wij geïnformeerd over het trieste overlijden van Juri da Silva Cruz, lid van onze vereniging.

Overig nieuws — Gepubliceerd op 11 september 2018 00:00

Juri heeft jarenlang in onze jeugdteams gespeeld en stond aan het begin van een glansrijke carrière als KNVB scheidsrechter op hoog niveau.

Als leider en scheidsrechter van Deurne B1 was hij nog wekelijks op ons sportpark aanwezig. Een graag geziene en bijzondere verschijning die op onze club heel veel vrienden en vriendinnen achterlaat.

Vanavond en woensdagavond vanaf 19 uur is er in De Basis gelegenheid om samen te komen voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Voor Juri zal een gedenkhoek worden ingericht.

Op vrijwillige basis blijft de mogelijkheid geboden om vanavond te trainen. Mede in overleg met familie, bestuur en staf is ervoor gekozen de oefenwedstrijd van Deurne 1 vanavond toch te spelen. Voor aanvang van de wedstrijd zal 1 minuut stilte in acht worden genomen. Juri was voetbal, in gedachten speelt hij vanavond mee!

Wij wensen familie en naasten heel veel sterkte.

Namens het bestuur

Leon Verdonschot