Jurgen Elbers verlengt bij SV Deurne

Activiteiten — Gepubliceerd op 23 december 2017 00:00

SV Deurne en hoofdtrainer Jurgen Elbers hebben besloten om ook na het lopende seizoen met elkaar door te gaan. Het huidige 1-jarige contract met de 42-jarige Eindhovenaar wordt omgezet in een 2-jarige verbintenis met een intentie tot 3 jaar. Amper een half jaar na de overstap van Elbers van Wilhemina Boys uit Best naar de Deurnese Eersteklasser zijn beiden erg tevreden over de samenwerking.

“De eerste maanden zijn bijzonder prettig verlopen. Dat zit ‘m niet alleen in zijn visie op het voetbal en de klik met de spelersgroep en technische staf, maar ook in de wijze waarop Jurgen zich beweegt binnen onze vereniging” aldus Erwin Boerenkamps, bestuurslid Technische Zaken.

Jurgen Elbers over zijn langer verblijf bij de blauwwitten; "Deze eerste periode stond in het teken van het leren kennen van de spelersgroep en mensen binnen SV Deurne. Deze tijd is goed bevallen. Sportief denk ik dat we op de goede weg zijn en daar wil ik de komende 1,5 jaar graag met de spelers en begeleiding verder op door bouwen".

« ga terug