Jong Deurne- SV TOP 2

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 07 november 2017 00:00

Vandaag 2 november ’17 staat een mooie wedstrijd op het programma tegen het , voor Deurne, altijd lastige SV TOP 2. Een wedstrijd die vooraf nog nooit gewonnen bleek te zijn volgens onze aanvoerder.. Dit werd ons vlak voor de wedstrijd nog even ingepeperd waardoor we extra gemotiveerd het veld opgingen. Prima omstandigheden verder: de zon schijnt volop en het kunstgras ligt er prima bij.

Gelijk na de aftrap was het duidelijk , Deurne heeft er zin in. Ze proberen al in een vroeg stadium te jagen maar SV TOP 2 vind dit niet echt indrukwekkend , als ze onder druk komen te staan spelen ze gewoon veelal de bal lang naar de boomlange spits of diep via de zijkanten. Dit werd vaak eenvoudig opgevangen door de verdedigers of middenvelders van Deurne. Rommelig werd het vooral als de onderschept werd en dan weer te snel in de diepte gegooid werd, dit gebeurde vaak en leidde vaak tot balverlies. Het spel golfde in het begin op en neer. De standaard situaties voor SV TOP 2 waren wel gevaarlijk met de boomlange spelers maar gelukkig voor Deurne leidde dit niet tot een tegendoelpunt. Nadat de eerste 20 minuten verstreken werd het spel van Deurne wat beter , er werd beter gecombineerd en dat leidde tot 2 levensgrote kansen waarbij de actie van Chiel op rechts leidde tot een voorzet die net niet ingetikt kon worden door Pieter, jammer want het was op dat moment zeker verdient geweest. SV TOP 2 had op een uitbraak na weinig te vertellen en we konden beiden met een 0-0 stand naar de thee.

Gelijk na rust , meteen na de aftrap eigenlijk, werd er even niet opgelet door de defensie van Deurne en een speler van SV TOP 2 kon gewoon doorlopen en de bal binnen tikken 0-1..een onrustige periode brak aan , veel balverlies en ongeduldig handelen leidde tot niet goed spel. Er werd superhard gewerkt maar door de haast werd er te vaak gekozen voor de moeilijke oplossing. SV TOP 2 hoefde in deze periode weinig inspanningen te leveren om simpel balbezit te krijgen. Een paar lange ballen die net niet aankomen en voorzetten van de zijkant konden eenvoudig opgevangen worden door de keeper of centrale verdedigers.. Er werd nog gewisseld om iets meer druk naar voren te houden en voorzetten af te dwingen via de zijkanten maar de krachten vloeiden zichtbaar uit de spelers. Er werd enkele keren fysiek gespeeld waarbij SV TOP 2 de gelukkige winnaar was, in de gele kaarten was dit ook duidelijk zichtbaar.. op het laatst kwam Deurne een aantal keren goed weg, maar goed dat heb je als je alles op alles zet om te winnen.. Helaas blijft het bij de 0-1. Gezien de kansen had er meer ingezeten,

Kop op en doorgaan, geschreven door Haris.

Selectie: Alex, Maarten, Frank, Yhef, Jorgen, Haris, Ruben, Lars, Chiel, Juan, Pieter, Stef, Luc, Luc, Jelle