JO17-1 krijgt te weinig tegen de koploper

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 13 november 2017 14:15

17 november 2017 Rhode 017-1 - SV Deurne O17-1 Uitslag 1-0

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd in Sint Oedenrode tegen de koploper Rhode op het programma. De aftrap was om 14.45 uur.

Al snel merkte je dat het redelijk gelijk op ging. En dat het spel en ook de uitslag alle kanten op kon gaan. Na een tijdje ging Deurne steeds beter spelen. Door rommelig uitverdedigen en even niet fel genoeg reageren kwam Deurne in de 33e minuut op achterstand. De keeper zat goed, maar kon er helaas net niet bij.

Deurne bleef goed doorgaan en Rhode had steeds meer overtredingen nodig om ons te stoppen. Rhode kwam er niet meer echt goed doorheen. De slotfase was erg rommelig en spannend, de wedstrijd speelde zich vooral nog op de helft van Rhode af. We werden nog een paar keer gevaarlijk, uit een vrije trap en corners, maar helaas bleef de verdiende gelijkmaker uit.

Zonder punten vertrokken we helaas weer naar Deurne.