Jeugdjubileumweekend SV Deurne (13 & 14 oktober)

Activiteiten — Gepubliceerd op 17 juli 2017 00:00

Het jubileumjaar komt eraan. Graag willen wij het programma van het jeugdjubileumweekend al met jullie delen zodat jullie deze in jullie agenda kunnen zetten!

Beste (ouders van) jeugdleden,

We hebben een programma op de vrijdagnamiddag  en avond 13 oktober 2017 en op de gehele zaterdag 14 oktober 2017. Zondag is opruimdag en een wedstrijddag voor de senioren.

Globaal ziet er het als volgt uit.

De welpen, mini’s, F en E categorie verwachten wij vrijdagmiddag vanaf 15.30 uur op het sportpark. Daarna volgt een leuk (buiten)programma tussen 16.00 uur en 18.00 uur.

Tussen 18.00 uur en 19.30 uur wordt voor eten gezorgd. Om 19.30 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald.

Op vrijdagavond gaan wij met iedereen die wil een wedstrijd bezoeken. Nadere details volgen tezijnertijd.

Op zaterdag verwachten wij de D, C, B en A categorie vanaf 9.30 uur op het sportpark. Daarna volgt afwisselend een binnenprogramma (FIFA-playstation toernooi) en een buitenprogramma.

Tussendoor wordt voor een lunch gezorgd en tussen 18.00 uur en 19.30 uur wordt ook voor eten gezorgd.

Het zou fantastisch zijn als zoveel mogelijk jeugdspelers aanwezig zijn op genoemde dagen !

Op zaterdagavond vindt een groot Oktoberjubileumfest plaats in de Basis van SV Deurne voor de A-categorie, alle ouders van jeugdleden en alle leden. Dit feest is van 21.00 uur tot 1.00 uur.

Tezijnertijd maken we meer details bekend maar de DJ en bekende artiest zijn al geboekt !

Nogmaals: noteer de data in de agenda en zorg dat je er bij bent !