Gratis kaartjes winnen voor de wedstrijd PSV – FC Twente op vrijdag 13 oktober?

Overig nieuws — Gepubliceerd op 03 oktober 2017 00:00

Op vrijdag 13 oktober om 19.30 uur spelen wij onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. FC Twente staat momenteel eerste en wij bezetten de 2de plaats in de Eredivisie.

Een strijd om de eerste plaats dus, waarbij we alle support kunnen gebruiken.Daarom mag ik 2x2 kaartjes verloten aan spelers/speelsters/supporters van SV Deurne.

Lijkt het jouw leuk om ons aan te komen moedigen in onze wedstrijd tegen FC Twente? Stuur dan voor 8 oktober een mailtje naar s.nouwen93@upcmail.nl

Op 9 oktober krijgen de winnaars bericht. Voor degene die niet in de prijzen vallen, maar toch graag de wedstrijd wil bezoeken, is het mogelijk om op de wedstrijddag kaartjes te kopen aan de kassa op trainingscomplex De Herdgang aan de Oirschotsedijk 12a (bereikbaar via Achtseweg Zuid).

Na de wedstrijd komen mijn teamgenoten en ik naar de supporters om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan.

Hopelijk tot dan,

Groetjes Aniek Nouwen