Fantastisch voetbalfeest van en voor SV Deurne

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 26 april 2017 10:00

Zondag voor en na de thuiswedstrijd werd er voor onze leden, sponsoren, vrijwilligers en vrienden een geweldig voetbalfeest georganiseerd.

De sfeer, aankleding en entourage was tijdens de opkomst van ons vaandelteam groots, indrukwekkend en imposant. Jan Kuipers, Eelco de Bresser en SV Deurne 1 voetballer Daan Geven hadden er alles aan gedaan om een sfeer te creëren die we nog niet eerder kenden. Ons sportpark en De Basis, kleurden eerder al helemaal blauw-wit en ademde 100% SV Deurne!

Na de wedstrijd werd er tot in de late uurtjes volle bak een mooi voetbalfeest gevierd, zoals alleen wij dat kunnen. In een volle en bruisende "De Basis" werd genoten van oa optredens van DJ Coenio en zanger Raymond Hermans.

We mogen er trots op zijn dat we als club ook zo'n grote feestproductie kunnen neerzetten! Aan ALLE vrijwilligers: dank je wel. Het was top!

En zet u het maar alvast in uw agenda;

Zondag 7 mei D-Day en tevens seizoenafsluiting, georganiseerd door de winnaars van afgelopen jaar: Deurne 2!!

Bekijk hier alle foto's van de wedstrijd