Demonstratiewedstrijd Walking Football in Deurne 21 Juni !

Activiteiten — Gepubliceerd op 13 juni 2018 00:00

Op donderdag 21 juni wordt er op het sporpark van SV Deurne een demonstratiewedstrijd Walking Football gehouden tussen de Walking Football-teams van RKMSV (Meijel) en SV Melderslo. Dit biedt de mensen uit Deurne een prachtige mogelijkheid om kennis te maken met deze vorm van de sport.

Tijdens de festiviteiten van het afgelopen jubileumweekend is er door een aantal betrokkene al wat reclame gemaakt voor deze avond. Het is de ideale mogelijkheid om eens een kijkje te komen nemen!

De wedstrijd zal starten om 20:00 uur. Vlak voor de wedstrijd zullen spelers van RKMSV en/of SV Melderslo kort vertellen over de regels en hun ervaringen als Walking Football-speler. Na afloop van de wedstrijd zal de kantine open en is er de mogelijkheid om vragen te stellen en een lekker drankje te drinken.

Wij zien jullie graag donderdag 21 juni om 19:45 uur op het sportpark van SV Deurne!

Heeft u interesse in Walking Football of wilt u om een andere reden graag op de hoogte blijven van het project? Stuur dan een mailtje naar walkingfootball@svdeurne.nl!

Adres Sportpark De Kranenmortel: Energiestraat 7, 5753 RN Deurne