Demonstratiewedstrijd Walking Football een groot succes!

Activiteiten — Gepubliceerd op 26 juni 2018 00:00

Op donderdag 21 juni hebben de Walking Football teams van SV Melderslo en RKMSV (Meijel) een wedstrijd tegen elkaar gespeeld op het sportpark van SV Deurne. Een grote groep belangstellenden uit Deurne was aanwezig om te kijken

Voor de wedstrijd begon werd door de aanvoerders van de beide ploegen een stukje uitleg en ervaringen gedeeld maar de aanwezigen. Hierbij kregen ze de kans om kennis te maken met de voetbalvorm. Om één en ander ook nog eens visueel te maken werd er vervolgens een demonstratiewedstrijd gespeeld.

In de kantine werd vervolgens nog gezellig nagepraat en werd er bij de Deurnenaren geïnformeerd of er eventueel interesse bestond. Hierbij kwamen veel reacties.

De komende tijd gaat er gebrainstormt worden over hoe de club er een structureel vervolg aan kan geven. Het streven zal zijn om na de zomervakantie te beginnen met een eigen team.

Heb jij interesse en heb je dit nog niet doorgegeven?

Doe dit snel via walkingfootball@svdeurne.nl!