Beste Leden, Ook dit jaar wordt door de Rabobank de Rabobank Clubkas Campagne georganiseerd.

Activiteiten — Gepubliceerd op 13 april 2018 11:20

Leden van Rabobank Peelland Zuid kunnen een stem uitbrengen die geld waard is voor onze vereniging (stemperiode van 5 t/m 30 april 2018). Afgelopen jaren hebben we op deze manier al mooie bedragen mogen ontvangen die o.a. ingezet zijn voor het pannaveld en de nieuwe tenues.

Om je stem te mogen uitbrengen dien jij (of je ouders/opa/oma/buurman/oom/tante etc..) lid te zijn van Rabobank Peelland Zuid.

Alle leden van Rabobank Peelland Zuid worden persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Bij deze uitnodiging zit een persoonlijke stemcode waarmee gestemd kan worden. OPROEP: Stem online op SV Deurne óf neem je stemcode mee naar de club op zaterdag 7 April van 11:00 tot 12:00 uur en of op zondag 8 April van 13:30 tot 14:30 uur.

Wij helpen je dan met het stemmen op jouw favoriete club, SV Deurne!

We hopen dit jaar met jullie steun, deze campagne nog succesvoller te maken dan de voorgaande jaren.

Met sportieve groet, Bestuur SV Deurne

Meteen je stem uitbrengen? Dat kan hier: https://www.clubkascampagne.nl