4-Skills Soccer Academy Voetbaldagen bij SV Deurne 9 t/m 11 juli 2018 (zomervakantie) Inclusief keepersdag op 11 juli

Activiteiten — Gepubliceerd op 05 juni 2018 00:00

Voor het 6e jaar op rij, verzorgt 4-Skills Soccer Academy in 2018 haar voetbaldagen bij SV Deurne.

Dit jaar staan de voetbaldagen compleet in het teken van het WK2018, waarbij de deelnemers in de middag in een 2v2 of 4v4 competitie het WK zullen spelen. We sluiten de voetbaldagen af met een heuse WK finale onder toeziend oog van alle deelnemers en ouders. De kinderen mogen bij inschrijving per leeftijdscategorie aangeven met wie ze graag een team/ land vormen. Samen zullen zij strijden dan voor de Wereldtitel.

Dit jaar staan de 4-Skills voetbaldagen mede onder leiding van trainers die ook als trainer werkzaam zijn bij PSV, of profspeler zijn bij VVV Venlo. De spelers krijgen dus niet alleen professionele begeleiding, ze kunnen de hele dag hun vragen stellen over hoe het is om bij een profclub te trainen.

De spelers krijgen verder verschillende uitdagende activiteiten aangeboden in zowel individuele-groeps-, spel- en wedstrijdvormen. De 4-Skills voetbaldagen zorgen niet alleen voor de voetbaltechnische ontwikkeling; creativiteit, vertrouwen en vriendschap zijn de basis van ons programma.

De 4-Skills voetbaldagen zullen starten om 10.00u, waar vanaf 09.30u de inloop is. De dag eindigt om 15.00u. Wanneer nodig i.v.m. werk, verzorgen wij gratis opvang tot 17.00u. Laat dit ons dan wel even weten. Gedurende de voetbaldagen ontvangen de kinderen vanuit 4-Skills onbeperkt ranja en tussendoortjes zoals fruit, een koekje en een snoepje. Tijdens de middagpauze eten de kinderen de lunch die u ’s ochtends hebt meegegeven. Wij doen dit vanwege de vele allergieën, waarbij we weten dat alle kinderen een goede lunch hebben.

Meer informatie en inschrijven via de website; www.4-skills.nl of mail; arnoud@4-skills.nl.

Locatie: Sportpark SV Deurne
Data: 9 juli t/m 11 juli 2018
Tijd: 10.00u – 15.00u (inloop vanaf 9.30u)

Kosten?

1 dag € 34,98
2 dagen € 69,98 3
dagen € 99,98

Inschrijven met je team kan ook! Je krijgt met je eigen team dan een eigen 4-Skills trainer! Laat dit dan ons even weten. Dit ter afsluiting of voorbereiding op het nieuwe seizoen.

We gaan er weer een fantastisch programma van maken!!!!!

Arnoud Jonker

4-Skills Soccer Academy