4-Skills Soccer Academy uit Deurne viert 5 jarig jubileum

Overig nieuws — Gepubliceerd op 09 juni 2017 00:00

4-Skills Soccer Academy uit Deurne bestaat dit jaar 5 jaar. Na zijn terugkomst als fulltime voetbaltrainer in New Jersey, Amerika, startte Arnoud Jonker bij SV Deurne zijn eigen voetbalschool op; voetbalschool4-Skills. Op vrijdagen kon iedereen zich opgeven om extra techniektraining te krijgen, waarbij het domineren van de 1v1 situatie centraal staat.

Hiermee wordt de visie van René Meulensteen gevolgd; oud-trainer van Manchester United waar 4-Skills direct mee samenwerkt. 

In de vakanties begon Arnoud met het verzorgen van voetbaldagen, waar kinderen van allerlei verschillende clubs bij elkaar kwamen met hetzelfde idee; beter worden en veel plezier hebben. 

Het aantal aanmeldingen steeg ieder jaar weer en uiteindelijk besloot 4-Skills de stap te wagen om een landelijk en breder aanbod aan te bieden; voetbalschool4-skills werd 4-Skills Soccer Academy en het 4-Skills team werd snel uitgebreid. Samenwerkingen werden snel gevonden met verschillende voetbalclubs door het land heen. Naast het geven van techniektraining en voetbaldagen, begon 4-Skills met het geven van interne trainerscursussen. In deze regio geeft 4-Skills haar cursussen bij; SV Deurne, VIOS’38 Beugen, RKSV Wittenhorst en Sparta’25. 

Op dit moment heeft 4-Skills een goede samenwerking lopen met 11 amateurclubs door het land heen, waar zij hun activiteiten verzorgen en meehelpen in de jeugdopleiding. 

Dit jaar viert 4-Skills Soccer Academy haar 5-jarig bestaan. Tijdens de voetbaldagen biedt 4-Skills hierdoor een variatie van voetbalattracties aan zoals bubbelbal, schietmeters, duo-voetbal en vele andere uitdagende activiteiten. Deze attracties gaan hand in hand met de verschillende voetbaltoernooien die gedurende de voetbaldagen gespeeld worden. 

De voetbaldagen duren drie dagen van 10.00u – 15.00u en worden geleid door enthousiaste ervaren trainers, die ook een pedagogische opleiding gevolgd hebben binnen 4-Skills. De pedagogiek, hoe om te gaan met kinderen en hoe hen te begeleiden, neemt 4-Skills namelijk zeer serieus. 

Speciaal dit jaar zijn ook de keepersdagen die 4-Skills voor het eerst aanbiedt. De keepersdagen staan onder leiding van Twan en Dani Centen; keeperstrainers van Achilles’29, vorige seizoen uitkomend in de Jupiler League.
21 juli en 21 augustus zal er een speciale keepersdag zijn bij SV Deurne. 

Locatie SV Deurne;
19 t/m 21 juli; Voetbaldagen
21 Juli: Keepersdag
21 augustus; 1-daagse voetbal-en keepersdag 

Iedere sportliefhebber in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kan zich inschrijven voor de voetbaldagen van 4-Skills. Inschrijven kan via de website; www.4-skills.nl

Via de website kunt u zich ook opgeven voor de voetbalschool van 4-Skills bij SV Deurne of VIOS’38.

Vier deze zomer het 5-jarig jubileum van 4-Skills Soccer Academy!

« ga terug