27 november 2017 SV Deurne – SC Susteren 1 - 1

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 26 november 2017 00:00

In een gelijkopgaande wedstrijd stond uiteindelijk een 1-1 eindstand op het scorebord . SV Deurne boog alsnog een 0-1 ruststand om. Beide ploegen hadden kans op de overwinning maar er viel geen goal aan beide zijden.

De eerste 20 minuten waren rommelig maar voetballend gezien voor Deurne met enkele kleine mogelijkheden en een prachtig schot van Luwawa. Het was echter Susteren dat in de 32e minuut een penalty kreeg: Bukkems liet na een schot de bal los en bij de rebound constateerde de scheidsrechter een overtreding. Het leek een zware straf maar Susteren benutte de buitenkans hetgeen ook de ruststand was.

Na de rust waren er bij Deurne enkele omwisselingen op het middenveld doorgevoerd en dat kwam het spel ten goede. Dit leidde al in de 54e minuut tot een prachtige aanval met Vd Steen en Lammers en uiteindelijk een schot van Martina. In de rebound schoot Geven binnen. Deurne zette aan maar echte grote kansen leverde het niet op en Susteren was razendsnel in de counter. In de 95e minuut was het nog even billen knijpen met een vrije trap van Susteren vanaf de 16 meter, maar het bleef 1-1.

Volgende week wacht de altijd lastige uitwedstrijd bij De Valk. Deurne wil natuurlijk graag de top 5 notering vasthouden !

Opstelling Bukkems, Plas, Steeghs, Kuijpers, Vd Steen, Luwawa, Matheij, Veeneman, Lammers, Martina, Geven (Van Stipdonk)