20180625 Succesvolle afsluiting viering 75-jarig jubileum S.V. Deurne

Activiteiten — Gepubliceerd op 26 juni 2018 00:00

DEURNE – In het weekend van 9 juni heeft S.V. Deurne haar vierde en laatste jubileumweekend gevierd.

Met onderlinge wedstrijden van de eigen Deurnese voetballegenden, een receptie, annex reünie en feestavond werd het een bijzondere zaterdag waarbij veel oud-voetballers en leden onder het genot van een drankje, barbecue en een fantastische zomeravond de festiviteiten luister bijzetten.

De huldiging van jubilarissen en de onthulling van de enorme fotowand met daarop alle jeugdleden was een bijzonder moment. Vanaf nu is, in navolging van het verleden - fotowand met krantenartikelen - ook de toekomst, de jeugd van onze mooie club, te zien in De Basis! Op zondag werd die jeugd verwend met een wisseltoernooi en het jubileumjaar op sportieve wijze afgesloten.

Aftrap feestseizoen

Op 2 september 2017 werd, met de presentatie van de nieuwe tenues, het grote foto-moment en het inzingen van het nieuwe clublied gezamenlijk met de koninklijke harmonie Deurne, de aftrap gegeven voor het 75-jarig jubileum. Een gezellige feestavond was de afsluiter van het eerste van vier feestweekenden.

Om nooit te vergeten B

ij het tweede feestweekend kwam vooral de jeugd ruimschoots aan bod met sport en (game) spel. ’s Avonds werd een Beiers bierfeest gevierd met ouders, vrijwilligers en leden. In de derde week van januari was de uiterst succesvolle fietsdriedaagse en dienstenveiling met brunch. Het was een weekend om nooit te vergeten.

Trots en tevreden Al met al kunnen we met trots en tevredenheid terugkijken op vier mooie weekenden waarin alles en iedereen aan bod is gekomen.

Alle vrijwilligers, grote dank voor jullie inzet en organisatietalent!

S.V. Deurne deden we ook nu weer samen!